In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Partycatering

Zoekt u partycatering voor uw feest of evenement? John van Pas is de specialist op het gebied van catering voor de zakelijke en particuliere markt. Zo kunnen wij een open dag, jubileum of een huwelijksfeest op locatie verzorgen. En we zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot vaste partner van een aantal grote regionale evenementen waar duizenden mensen op afkomen. Partycatering is dan ook een van onze specialiteiten. Desgewenst zorgen we voor de juiste voorzieningen zoals podia, biertanks en lockers. En natuurlijk voor de complete catering. Maar we hebben ook een groot assortiment aan drank. Het grote voordeel voor u is dat u bij ons alles onder een dak vindt.

Compleet aanbod

Als u een evenement of feest wilt organiseren, moet u met veel dingen rekening houden. Van het regelen van de locatie tot het zorgen voor professioneel licht en geluid en alles wat er nog meer komt kijken bij het geven van een goed feest. Als u daar tegenop ziet, kunnen wij u een hoop werk uit handen nemen. Daarvoor werken we samen met onze vaste partners. Zo kunnen we u altijd het beste bieden. Of u nu alleen op zoek bent naar partycatering of meer wilt, onze kwaliteit is goede service voor onze klanten. Komt u tijdens het evenement iets te kort? Wij zijn constant telefonisch te bereiken en kunnen eventuele tekorten snel aanvullen. Maar ook andere problemen kunnen we direct voor u oplossen. Een ander sterk punt is dat u bij ons ongeopende flessen en fusten kosteloos kunt retourneren. U betaalt dus nooit te veel. Wij maken er graag samen met u een onvergetelijk feest van.

Over ons

John van Pas is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. We doen niet alleen aan partycatering maar ook aan partyverhuur. Maar het is in 1992 begonnen met een drankenhandel die drank levert aan particulieren, horeca en kantines. En dat doen we nog steeds. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan alcoholische en non-alcoholische drank. Wij hebben een vaste klantenkring opgebouwd en werken ook met vaste partners om uw feest of evenement onvergetelijk te maken. Elke klant is voor ons even belangrijk en krijgt onze volledige aandacht en service.

Contact

Wilt u meer weten over partycatering? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij maken altijd een scherp voorstel op maat. Bij ons krijgt u de beste service voor, tijdens en na uw feest of evenement.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media