In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Eventcatering

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in eventcatering. John van Pas is dan het juiste adres. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met eventcatering. Of u nu een evenement organiseert waar honderd of duizend man op afkomt, wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. We kunnen alles voor u regelen, van tenten tot catering en de drankvoorziening. Wat u ook wilt, wij helpen u uw wensen te realiseren. Dat doen we door met u mee te denken over de mogelijkheden. Samenwerken vinden we dan ook erg belangrijk. Want alleen dan kun je een evenement of feest tot een succes maken.

Evenementen

We verzorgen catering op verschillende soorten evenementen. Zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Of u nu een open dag heeft op uw bedrijf of een muziekevenement wilt organiseren. U kunt bij ons terecht voor eventcatering en meer. Door onze ervaring kunnen we de catering op elk evenement verzorgen. Wij verrassen uw gasten graag met verrassende hapjes of een compleet diner. Maar we zijn ook sterk in thema’s zoals barbecue. Wij bieden u altijd catering op maat. Daarom zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot vaste partner van een aantal grote regionale evenementen. Eventcatering is dan ook niet voor niets een van onze specialiteiten.

Compleet aanbod

Bij het organiseren van een evenement moet u met veel dingen rekening houden. Niet alleen met eventcatering maar ook met vergunningen, locatie, podia, biertanks en lockers. U wilt het de bezoekers zo comfortabel mogelijk maken. En daar kan John van Pas voor zorgen. Wij verzorgen namelijk niet alleen de catering maar kunnen ook een locatie helemaal aankleden. Van de bar tot het podium met professioneel geluid en licht, wij kunnen het allemaal regelen. Bij ons vindt u alles onder een dak, dat is ook onze kracht. Daarvoor werken we samen met onze vaste partners. Zodat we u altijd de beste service kunnen bieden. We luisteren altijd naar de wensen van onze klant. Wij maken er graag samen met u een onvergetelijk feest van.

Contact 

Wilt u meer weten over eventcatering en wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij maken altijd een scherp voorstel op maat. Bij ons krijgt u de beste service voor, tijdens en na uw feest of evenement.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media