In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Event catering

Bent u op zoek naar een cateraar voor uw feest of evenement? John van Pas is de specialist op het gebied van event catering. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt kunnen wij iets voor u betekenen. Zo kunnen wij een open dag, jubileum of een bedrijfsfeest op locatie verzorgen. En we zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot vaste partner van een aantal grote regionale evenementen. Events waar duizenden mensen op af komen, schrikken ons dan ook niet af. Event catering is een van onze specialiteiten. Wij zorgen voor de juiste voorzieningen zoals podia, biertanks en lockers. En natuurlijk zorgen we voor de complete catering. Maar ook voor alle drank. Het grote voordeel voor u is dat u bij ons alles onder een dak vindt.

Compleet aanbod

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Van het regelen van de locatie tot het zorgen voor professioneel licht en geluid en alles wat daar tussen ligt. Wij kunnen u een hoop werk uit handen nemen en veel zaken voor u regelen. Daarvoor werken we samen met onze vaste partners. Zo kunnen we voor alles zorgen zoals een sfeervolle aankleding van het feestterrein. En natuurlijk voor event catering. Onze kwaliteit is een goede service voor onze klanten. Komt u tijdens het evenement iets te kort? Wij zijn altijd telefonisch te bereiken en kunnen eventuele tekorten snel aanvullen. Maar ook andere problemen lossen we direct op. Een ander sterk punt is dat u bij ons ongeopende flessen en fusten kosteloos kunt retourneren. U betaalt dus nooit te veel. Wij maken er graag samen met u een onvergetelijk feest van.

Over ons

John van Pas is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. We doen niet alleen aan event catering maar ook aan partyverhuur en het organiseren van complete evenementen. Maar het is in 1992 begonnen met een drankenhandel die drank levert aan particulieren, horeca en kantines. En dat doen we nog steeds. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan drank. Zowel alcoholische als non-alcoholische drank. Wij hebben inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd en werken ook met vaste partners om uw feest of evenement onvergetelijk te maken. Elke klant is voor ons belangrijk en krijgt onze volledige aandacht en service. 

Contact

Wilt u meer weten over event catering? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij maken altijd een scherp voorstel op maat. Bij ons krijgt u de beste service voor, tijdens en na uw feest of evenement.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media