In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Evenementen catering

Zoekt u naar een vertrouwd adres voor evenementen catering? Dan moet u bij John van Pas zijn. Of u nu op zakelijk gebied iets te vieren heeft of een evenement wilt organiseren, wij nemen u de evenementen catering graag uit handen. Wij verrassen uw gasten graag met heerlijke hapjes of een compleet diner. Bij ons vindt u altijd catering op maat. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Of u nu een bedrijfsfeest wilt organiseren of een openbaar evenement wilt houden. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot vaste partner van een aantal grote regionale evenementen. Wij schrikken dan ook niet van events waar duizenden mensen op af komen. Evenementen catering is niet voor niets een van onze specialiteiten.

Compleet aanbod

Als u een evenement wilt organiseren, moet u met veel dingen rekening houden. Niet alleen met evenementen catering maar ook met vergunningen, locatie, podia, biertanks en lockers. Dat kunnen wij allemaal voor u regelen. Dat is ook onze kracht, bij ons vindt u alles onder een dak. Daarvoor werken we samen met onze vaste partners. Zo kunnen we voor alles zorgen zoals passende aankleding van het feestterrein. Maar ook voor geluid en licht. Daarnaast hebben we service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. We luisteren altijd naar de wensen van onze klant. Zijn er problemen of komt u iets te kort? Wij zijn altijd telefonisch te bereiken en kunnen eventuele tekorten snel aanvullen. Een ander voordeel is dat u bij ons ongeopende flessen en fusten kosteloos kunt retourneren. U betaalt dus nooit te veel. Wij maken er graag samen met u een onvergetelijk feest van.

Over ons

John van Pas is begonnen als drankenhandel maar is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf. We doen niet alleen aan evenementen catering maar ook aan partyverhuur. U kunt bij ons terecht als u een koelkast wilt huren maar ook barkrukken, tafels, serviesgoed en bestek. Daarnaast zijn wij nog altijd specialist in allerlei soorten drank. We leveren aan particulieren, horeca en kantines. Wij hebben inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd en werken ook met vaste partners om uw feest of evenement onvergetelijk te maken. Elke klant is voor ons belangrijk en krijgt onze volledige aandacht en service.

Contact

Wilt u meer weten over evenementen catering en wat wij op dit gebied voor u kunnen beteken? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij maken altijd een scherp voorstel op maat. Bij ons krijgt u de beste service voor, tijdens en na uw feest of evenement.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media