In samenwerking met onze vaste partners
zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is

Direct organiseren

Catering Evenement

Bent u op zoek naar catering voor een evenement? Dan moet u bij John van Pas zijn. Wij hebben veel ervaring met catering tijdens een evenement. Of daar nu honderd of duizend man op af komt, wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van compleet georganiseerd tot enkel het leveren van materialen of de catering. Wat u ook wilt, wij helpen u uw wensen te realiseren. Dat doen we door met u mee te denken over de mogelijkheden. Daarom vinden wij samenwerken erg belangrijk. Want alleen samen kun je een evenement of feest tot een succes maken.

Evenementen

John van Pas verzorgt catering op diverse evenementen. Dit kunnen events met duizenden bezoekers zijn. We werken voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Door onze ervaring kunnen we de catering op elk evenement verzorgen. Wij verrassen uw gasten graag met heerlijke hapjes of een compleet diner. Maar we zijn ook sterk in thema’s zoals barbecue of Hollands. Bij ons vindt u altijd catering op maat. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot vaste partner van een aantal grote regionale evenementen. Catering op een evenement is dan ook niet voor niets een van onze specialiteiten.

Compleet aanbod

Bij het organiseren van een evenement moet u met veel dingen rekening houden. Niet alleen met de catering op het evenement maar ook met vergunningen, locatie, podia, biertanks en lockers. Eigenlijk alles om het de bezoeker zo comfortabel mogelijk te maken. En daar kunnen wij voor zorgen. Want u kunt bij ons niet alleen terecht voor de catering maar ook de aankleding van het feestterrein. Van de bar tot het podium met professioneel geluid en licht, wij kunnen het allemaal regelen. Dat is ook onze kracht, bij ons vindt u alles onder een dak. Daarvoor werken we samen met onze vaste partners. Zodat we u altijd de beste service kunnen bieden. We luisteren altijd naar de wensen van onze klant. Zijn er problemen of komt u iets te kort?  Wij zijn altijd telefonisch te bereiken en kunnen tekorten snel aanvullen. Een ander groot voordeel is dat u bij ons ongeopende flessen en fusten kosteloos kunt retourneren. U betaalt dus nooit te veel. Wij maken er graag samen met u een onvergetelijk feest van.

Contact

Wilt u meer weten over evenementen catering en wat wij op dit gebied voor u kunnen beteken? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij maken altijd een scherp voorstel op maat. Bij ons krijgt u de beste service voor, tijdens en na uw feest of evenement.

Adres

Drankenhandel John van Pas
Blokenweg 14, 5165 NR Waspik

Social media